16 Haziran 2010 Çarşamba

Dağ fare doğurdu...


Futbolsuz ve tatsız tuzsuz günlerden sonra güzel bir maç izledik sonunda. İspanya real madrid-barcelona karması olarak çıktı sahaya ve yakışıklı futbol oynaya çalıştılar. Takım olarak herşeyi yaptılar, tek eksikleri sıkışık anlarda ortaya çıkan bir süperstardı. Real Madrid'de ronaldo, barcelona'da messi bu ihtiyacı karşılarken ispanyolların ulusal takımında böyle bir reklam yıldızı malesef yoktu. 30 yıl öncesinin Türk milli takımı formatında (1-9-1) oynayan İsviçre maçın ikinci yarısında golü atıp, üstüne yattı ama bu İspanya'nın mağlubiyete rağmen grupta takılması zor görünüyor.
İki takımın direklerden dönen topları gol olsa, çok daha şık olurdu tabii. Her ne kadar kısır turnuvanın gol ortalamasını yükseltemese de süpriziyle, futboluyla (ispanya'nın oynamaya çalıştığı futboldan bahsediyoruz tabii ki) güzel maç oldu. Daha nicelerine...
Viva Ivory Coast... Adına kurban be...

1 yorum:

  1. kurt hoca hitzfeld'e haksizlik etmissin, olmadi kuru, isvicre 1-9-1 cirkinligine girmedi bence, gayet kora kor giristiler ispanya'ya. das kapitan gokhan'in xavi'ye karsi geri adim atmayan sahane futbolu icin de daum'a tesekkur etmek lazim zamaninda onun turkiye ortamina girip korelmesini engelledigi icin.
    bir de sili macini izlemedin galiba ama; eren derdiyok-n'kufo ikilisi karsisinda sacmalayan ispanya tandemi, sili'nin bir dakika yerinde durmayan cevval forvetleri karsisinda komik durumlara dusebilir. cok ilginc grup oldu, ispanya-sili-isvicre'den kim kalsa uzulecegim. su takimlardan biri allahin belasi A grubunda olaydi ya!

    YanıtlaSil