7 Haziran 2010 Pazartesi

Yine yeni yeniden...


Bir post altta, yaklaşık 7 ay önce yazdığım yazıya göz attım. Rijkaard'a o gün "biz buralarda yabancıları sevmeyiz" demişim, dinlememiş. O zaman bağıranlar, hala bağırıyorlar "Rijkaard bu işi bilmiyor" diye. Türk futbol medyasında değişen pek bir şey yok yani. Olsun enseyi karartmamak lazım.
Nitekim bu 7 ayda hiçbirimizin tahayyül edemediği şeyler oldu. Bursaspor devrim yaptı. Hem de takım sivasspor gibi sevimsiz futbol oynamadan, Ertuğrul hoca, bülent uygun gibi her gün çıkıp 300 tane lüzumsuz demeç vermeden bileğinin hakkıyla aldılar şampiyonluğu. Bu şampiyonluğun hikayesi için -özellikle Ertuğrul Sağlam için- ayrıca yazı yazılır, burada bir selam çakalım dedim.
Bir diğer büyük olay, Türk futbolunun Fatih Terim'den kurtulması oldu. Gerçi gideceği bosna maçında kesinleşmişti de gelecek kim olur, onu merak ediyorduk. Tuttular Hiddink'i getirdiler. Vay anasını dedik.
Önümüzde dünya kupası var onun heyacanı bünyeye yayıldı, arkasından eylül'de dünya basketbol turnuvası Türkiye'de, Bursaspor şampiyonlar liginde. Hiddink milli takımın başında, Terim'in ardından Denizli de bıraktı hocalığı. Özetle, güzel günler göreceğiz çocuklar, motorları maviliklere süreceğiz...

1 yorum:

  1. Sizi tekrar yayın hayatında görmek bizleri mutlu etti Sayın Tozbezi...Hoşgeldiniz...:)

    YanıtlaSil