1 Mart 2009 Pazar

Gerçek Ronaldo Benim...



Geçtiğimiz yaz aylarından beri Cristiano Ronaldo'nun transfer dedikodularından içimiz bayıldı. Real Madrid'e gitti gidiyor derken, klüp bu transfer söylentilerinden sıkılmış olacak ki, sağlam bir teklifi Ronaldo'nun önüne sürmeye hazırlanıyor. Espn soccernet'in haberine göre, kulüp, Ronaldo'ya Old Trafford'da kalması için haftalık 200 bin pound önererek sözleşmesini 2014'e kadar uzatmak istiyormuş. Bunun 160 bin poundu haftalık ücret olarak, 40 bin pound ise reklam hakları karşılığı ödenecekmiş.


Halihazırdaki sözleşmesine göre haftalık 120 bin pound alan Ronaldo için fena bir artış sayılmaz. (Haftalık 200 bin pound =Yıllık 10,4 milyon pound = 14,75 milyon dolar = 25 milyon TL ...Zenginin malı, züğürdün çenesi)Eğer bu rakamlara imza atarsa haftalık 135 bin pound ile şu an Avrupa'da en çok kazanan futbolcu olan John Terry'i de yeni sözleşmesini ıslatmak için Asmalımescit'e götürür herhalde.



Öbür taraftan memleketlisi Figo hala Ronaldo'nun Manchester'dan ayrılıp, Real Madrid'e gitmesi gerektiğini sayıklıyor. Kendisine sormak lazım; sebep?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder